01

Om oss

Det började som en idé för 15 år sedan.

Person

Ambitionen var och är att vara en aktiv partner i den digitala världen. Inte bara fokusera på det tekniska utan också kunna komma med feedback, rådgivning och vara ett bollplank när det behövs. Sedan dess har vi utvecklat flertalet stora system och webbtjänster som nu används runt om i världen. Samma recept följer vi fortfarande. Kontakta oss gärna och berätta om dina behov!

Sunfish planeringsmöte
02

Om oss

Stora hjärtan, stora ambitioner.


Vi utvecklar system och webbtjänster med fokus på funktion och användarvänlighet. Allt för många system och tjänster är byggda med tekniken snarare än användaren som utgångspunkt. Det gör att det kan upplevas som en belastning snarare än ett hjälpmedel. Där vill vi göra skillnad. Ett bra system är det som används och som ger mervärde för användaren. Då blir det också lönsamt i slutändan. Användaren, inte tekniken, är vår ledstjärna.

Kontakta oss
03

Sunfish

Vi är Sunfish


Tobias Billberg

Tobias Billberg

tobias@sunfish.se

Henry Marsch

Henry Marsch

henry@sunfish.se

Dany

Danyeal Mateen

danyeal@sunfish.se

04

Kontakt

Välkommen över till vår lilla oas


Hör gärna av dig och berätta om din idé och dina behov så kan vi gemensamt ta fram en handlingsplan. Eller kom över på en kopp kaffe hos oss ute på landet. Det går självklart också att ringa och maila.

Kontakta oss
Sunfish planeringsmöte
05

Kontakt

Vill du diskutera ett projekt? Eller bara bolla en ide? Kontakta oss.


Telefon: 0709-60 80 04

Sunnanåvägen 142

232 91 Arlöv